Toimitusehdot 2021

Tervetuloa tuontiosa.fi verkkokauppaan

Tämän verkkosivuston omistaja ja ylläpitäjä on tuontiosa.fi , Puistokatu 18, 38200 Sastamala, kaupparekisteriin rekisteröity arvonlisäverovelvollinen yritys, jonka Y-tunnus on 2088607-2.

tuontiosa.fi verkkokaupassa noudatetaan 18-vuoden ikärajaa ostamisen yhteydessä. Asiakas sitoutuu antamaan itseään koskevat tiedot oikeina, ja Asiakas vastaa tietojen oikeellisuudesta.

tuontiosa.fi pidättää kuitenkin oikeuden olla toimittamatta tilausta, jos varastosaldo on ollut virheellinen asiakkaan tilauksen yhteydessä. Jos tuontiosai.fi ei pysty toimittamaan tilausvahvistuksen mukaista tilausta, asiakkaaseen otetaan yhteyttä ja hänelle annetaan mahdollisuus peruuttaa tilaus.

Kaikki tuontiosa.fi-verkkokaupassa näkyvä sisältö, tuotteet ja tiedot tarjotaan sellaisenaan. tuontiosa.fi noudattaa mahdollisissa riitatapauksissa Kuluttajaviraston suosituksia ja Suomen lakia. Osapuolet pyrkivät ensisijaisesti neuvotteluteitse ratkaisemaan näistä Ehdoista tai niiden soveltamisesta aiheutuvat erimielisyydet. Mikäli neuvottelut eivät johda sovintoratkaisuun, erimielisyydet ratkaistaan Suomessa Pirkanmaan käräjäoikeudessa

Maksutavat

Maksaminen tehdään tilausprosessin lopussa. Maksutapahtuman tultua hyväksytyksi asiakaan tilaus etenee käsittely- ja toimitusvaiheeseen.

Paytrail maksunvälityspalvelu välittää maksusi kiikari.fi-verkkokaupalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Paytrail Oyj:n (y-tunnus 2122839-7) ylläpitämä palvelu. Lisätietoja: www.paytrail.com

Asiakkaalle lähetetään onnistuneen maksutapahtuman jälkeen sähköpostitse tilausvahvistus, joka sisältää tilauksen keskeiset tiedot. Tilausvahvistus lähetetään lisäksi kirjallisesti toimituksen mukana. Asiakkaan tulee tarkistaa, että tilausvahvistukseen merkityt tiedot tilauksen sisällöstä ovat oikeat.

Palautusoikeus

Palautusoikeus tuontiosa.fi verkkokaupassa on etämyynnissä käyttämättömillä tuotteille kuluttajasuojalain 6. luvun mukainen 14 vuorokautta. Lain tarkoituksena on antaa kuluttajalle oikeus tutustua tuotteeseen niin, kuin se on mahdollista myymälässä. Tuotteeseen saa siis tutustua, mutta ei ottaa käyttöön. Tuotepakkauksen avaaminen tulee suorittaa yleistä varovaisuutta noudattaen. Palautusoikeuden käyttämisen edellytyksenä on, että tuotteessa eikä tuotteen alkuperäispakkauksessa ole käytön jälkiä, tuote on edelleen alkuperäispakkauksessaan ja myytävissä edelleen.

Palautetun tuotteen arvo palautetaan alkuperäisessä maksussa käytetyllä maksutavalla. tuontiosa.fi voi pidättäytyä maksun palautuksesta, kunnes palautettu tuote on kohdennettu oikeaan asiakkaaseen ja palautuksen syy on molempien osapuolien toimesta todettu.

Tuotteen palautuksesta tulee ilmoittaa www.tuontiosa.fi verkkokaupan sivulla ”Ota yhteyttä”. Tuotepalautukset toivotaan tehtävän matkahuollon kautta – palautuskulut maksaa asiakas. Palautettavan tuotteen mukaan tulee AINA liittää paperikopio tilausvahvistuksesta tai palautukseen liittyvä sähköposti!

Tuotteiden takuu

tuontiosa.fi-verkkokaupassa myytävien tuotteiden valmistajat saattavat myöntää niin sanotun valmistajan takuun tuotteilleen. tuontiosa.fi ei vastaa mistään tällaisista muiden tahojen myöntämistä takuista eli kaikki takuuseen liittyvät seikat ovat takuunantajan vastuulla ja Asiakkaan tulee kääntyä suoraan takuunantajan puoleen takuuta koskevissa asioissa.

Noutamattomat tuotteet

Asiakkaan väärin antamien osoitetietojen tai muusta syystä johtuvien tuotepalautusten osalta, tuontiosa.fi-verkkokaupalla on oikeus periä tuotteen palautumiseen liittyvät toimituskulut/käsittelykulut.

Kuljetuksessa vahingoittunut tuote

Mikäli lähetys on rikkoutunut tai pakkaukseltaan vioittunut, tee siitä heti kirjallinen vahinkoilmoitus rahdin toimittajan kanssa (esim. www.posti.fi). Emme vastaa kuljetuksessa aiheutuneista vahingoista.

Force Majeure

tuontiosa.fi vapautuu velvollisuudesta noudattaa osaansa sopimuksesta ja maksaa vahingonkorvauksia, jos tuontiosa.fi velvoitteita ei pystytä toteuttamaan lainkaan tai pystytään toteuttamaan ainoastaan epätavallisin korkein kustannuksin sodan, mellakan, saarron, tulipalon, räjähdyksen tai sellaisen viranomaistoimenpiteen vuoksi, jota tuontiosa.fi ei ole voinut ennakoida. tuontiosa.fi ei vastaa vahingosta, joka johtuu lainmääräyksestä, viranomaistoimenpiteestä, sotatapahtumasta, lakosta, saarrosta, boikotista, työsulusta tai muusta vastaavasta olosuhteesta. Lakkoa, saartoa, boikottia ja työsulkua koskeva varaus on voimassa myös silloin, kun tuontiosa.fi on kyseisen konfliktitoimenpiteen kohteena tai ryhtyy itse kyseiseen toimenpiteeseen. tuontiosai.fi ei ole myöskään muissa tapauksissa velvollinen korvaamaan vahinkoja, joita syntyy tuontiosa.fi noudattaessa normaalia varovaisuutta. tuontiosa.fi ei vastaa missään tapauksissa välillisistä vahingoista.

Muutokset ehtoihin

tuontiosa.fi varaa oikeuden tehdä lisäyksiä ja muutoksia koko näihin ehtoihin tai niiden osiin oman harkintansa mukaan milloin tahansa ilman eri ilmoitusta. Kaikki näihin ehtoihin tehdyt muutokset astuvat voimaan voimaantulopäivänä, joka näkyy ehtojen yläosassa. tuontiosa.fi-verkkokaupan käyttäminen käyttöehtojen muuttumisen jälkeen tulkitaan kyseisten muutosten hyväksymiseksi.

tuontiosa.fi on myös oikeus ilman erillistä ilmoitusta ja ilman korvausvastuuta rajoittaa tuontiosa.fi-verkkokaupan käyttöä tai peruuttaa sen käyttö, poistaa tuontiosa.fi-verkkokaupan osia käytöstä tai rajoittaa tuontiosa.fi-verkkokaupan toimintojen tai palvelujen käyttöä kokonaisuutena tai osittain.

Henkilötiedot

Käsittelemme luovuttamiasi henkilötietoja varovaisuudella ja henkilötietolainsäädännön mukaisesti. Henkilötiedot säilytetään Suomessa. tuontiosa.fi voi käyttää henkilötietoja omaan markkinointiin.

Asiakaspalvelu

Verkkokaupan asiakaspalvelu neuvoo kaikissa tuontiosa.fi-verkkokaupassa tehtyihin tilauksiin liittyvissä kysymyksissä. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä www.tuontiosa.fi verkkokaupan sivulla ”Ota yhteyttä”.  tai sales (at) vapaaaika.fi

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: